Rondvaart Enkhuizen, Enkhuizen op zijn mooist!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
cropped-P7201466.jpg
Heading layer
cropped-P7201513.jpg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20210816 DSC_3469
previous arrow
next arrow

Welkom bij Rondvaart Enkhuizen. Neem plaats in onze robuuste sloep en laat u varen door de “Boerenhoek” en langs de stadswallen.
Enkhuizen bestaat uit twee delen: De Vissershoek en de Boerenhoek. Beide delen hebben tenminste één ding gemeen: Water. Voor de Vissershoek is dat het IJsselmeer, voor de Boerenhoek zijn het de sloten, grachten en vaarten die de stadsboerderijen verbonden met hun landerijen in de polder.

Daarom heeft u juist vanaf het water het mooiste zicht op die Boerenhoek. Bovendien vertelt onze gids u over de stadsboerderijen, werkplaatsen buitenverblijven, theehuisjes en andere bezienswaardigheden onderweg. Daardoor ziet, hoort, ruikt en voelt u de geschiedenis van de Haringstad. Ook aan het vijfde zintuig – het proeven – is gedacht want u kan aan boord een drankje bestellen.

Rondvaart Enkhuizen biedt u een verrassend aangename vaartocht van drie kwartier door een van de oudste steden van Nederland. We verwelkomen u graag aan boord!

Beleef “de Garden”.
Vanaf 2 juli t/m 29 september kunt u met een speciaal arrangement een rondvaart combineren met een bezoek aan “de Garden”. Beleef deze prachtige ontdekkingstuin van groente, bloemen en kruiden bij de Koepoort (http://www.degarden.nl/).